Zooshopik
(093) 902-63-32 (099) 614-24-10 (068) 899-72-78 Работаем с понедельника по субботу с 9:00 до 19:00

Бесплатная доставка от
450 грн.

Доступные
способы
оплаты

Свыше
8 500+
товаров

Договір оферти

Цей договір є офіційною та публічною пропозицією Продавця укласти договір купівлі-продажу Товару, представленого на сайті zooshopik.com.ua. Даний договір є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України, його умови є однаковими для всіх покупців незалежно від їх статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець) без надання переваги одному покупцю перед іншим. Шляхом укладення цього Договору покупець в повному обсязі приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, повернення товару, відповідальності за недобросовісне замовлення та усі інші умови договору. Договір вважається укладеним з моменту натискання кнопки «Підтвердити Замовлення» на сторінці оформлення замовленнв Розділі «Кошик» і отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді.


1. Визначення термінів

1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті.

1.2. Товар або Послуга – об'єкт угоди сторін, який був обраний покупцем на сайті Інтернет-магазину та поміщений у кошик, або вже придбаний Покупцем у Продавця дистанційним способом.

1.3. Інтернет-магазин – сайт Продавця за адресою www.zooshopik.com.ua створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі-продажу на підставі ознайомлення Покупця із запропонованим Продавцем описом Товару за допомогою мережі Інтернет.
1.4. Покупець – дієздатна фізична особа, яка досягла 18 років, отримує інформацію від Продавця, розміщує замовлення щодо купівлі товару, що представлений на сайті Інтернет-магазину для цілей, що не пов'язані зі здійсненням підприємницької діяльності, або юридична особа чи фізична особа-підприємець.

1.5. Продавець – ФОП Герасименко В,Г,, зареєстрований місто Киеві


2. Предмет Договору

2.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупцю Товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти Товар на умовах цього Договору.

2.2. Датою укладення Договору-оферти (акцептом оферти) та моментом повного й беззаперечного прийняттям Покупцем умов Договору вважається дата заповнення Покупцем форми замовлення, розташованої на сайті Інтернет-магазину, за умови отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді. У разі необхідності, за бажанням Покупця, Договір може бути оформлений у письмовій формі.



3. Оформлення Замовлення

3.1. Покупець самостійно оформлює замовлення в Інтернет-магазину через форму «Кошика», або зробивши замовлення електронною поштою чи за номером телефону, вказаним в розділі контактів Інтернет-магазину.

3.2. Продавець має право відмовитися від передання замовлення Покупцеві у випадку, якщо відомості, вказані Покупцем під час оформлення замовлення, є неповними або викликають підозру щодо їх дійсності.

3.3. При оформленні замовлення на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну обов'язкову інформацію, необхідну Продавцю для виконання замовлення:

3.3.1. прізвище, ім'я Покупця;

3.3.2. адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);

3.3.3. контактний телефон.

3.3.4. Ідентифікаційний код для юридичної особи або фізичної-особи підприємця.

3.4. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються в кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.

3.5. Якщо будь-якої із Сторін договору необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у іншій Стороні. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товару в інтернет-магазині.

3.6. При оформленні замовлення через оператора Продавця (п. 3.1. Цієї Оферти) Покупець зобов'язується надати інформацію, зазначену в п. 3.3 – 3.4. цієї Оферти.

3.7. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних в реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про Покупця вносяться до бази даних Продавця.

3.8. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

3.9. Укладаючи Договір, тобто акцептуючи умови даної пропозиції (запропоновані умови придбання Товару), шляхом оформлення Замовлення, Покупець підтверджує наступне:

а) Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

б) він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням договору Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця з метою виконання замовлення Покупця. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" йому відомий і зрозумілий.



4. Ціна і Доставка Товару

4.1 Ціни на Товари та послуги визначаються Продавцем самостійно та вказані на сайті Інтернет-магазину. Всі ціни на Товари та послуги вказані на сайті у гривнях з урахуванням ПДВ.

4.2 Ціни на Товари та послуги можуть змінюватися Продавцем в односторонньому порядку залежно від кон'юнктури ринку. При цьому ціна окремої одиниці Товару, вартість якої оплачена Покупцем в повному обсязі, не може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.

4.3. Вартість Товару, яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару Покупцю. Вартість доставки Товару Покупець сплачує відповідно до діючих тарифів служб доставки (перевізників) безпосередньо обраній ним службі доставки (перевізнику).

4.4. Вартість Товару яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару на адресу Покупця.

4.5. Продавець може вказати орієнтовну вартість доставки Товару на адресу Покупця під час звернення Покупця із відповідним запитом до Продавця шляхом надіслання листа на електронну пошту або при оформленні замовлення через оператора інтернет-магазину.

4.6. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів на його рахунок.

4.7. Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину в розділі «Оплата і Доставка».

4.8. При отриманні товару Покупець повинен у присутності представника служби доставки (перевізника) перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

4.9. Покупець або його представник під час приймання Товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку/ або в замовленні/ або в транспортній накладній на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнім виглядом і комплектності товару.

4.10. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження Товару переходить до Покупця або його Представника з моменту отримання Товару Покупцем в місті поставки Товару при самостійній доставки Товару від Продавця, чи під час передачі Продавцем товару службі доставки (перевізнику) обраної Покупцем.


5. Права ті обов'язки Сторін

5.1. Продавець зобов'язаний:

5.1.1. Передати Покупцеві товар у відповідності до умов цього Договору та замовлення Покупця.

5.1.2. Не розголошувати будь-яку приватну інформацію про Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством та під час виконання Замовлення Покупця.

5.2. Продавець має право:

5.2.1 Змінювати умови цього Договору, а також ціни на Товари та послуги, в односторонньому порядку, розміщуючи їх на сайті Інтернет-магазину. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації.

5.3 Покупець зобов'язується:

5.3.1 До моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом Договору, умовами Договору і цінами, запропонованими Продавцем на сайті Інтернет-магазину.

5.3.2 На виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем останній повинен повідомити всі необхідні дані, що однозначно ідентифікують його як Покупця, і достатні для доставки Покупцеві замовленого Товару.



6. Повернення Товару

6.1. Покупець має право на повернення Продавцеві непродовольчого товару належної якості, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Покупець має право на повернення товару належної якості протягом 14 (чотирнадцяти) днів, не враховуючи дня купівлі. Повернення товару належної якості проводиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, упаковка, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий Покупцю за оплату Товару. Перелік товарів, що не підлягають поверненню на підставах, передбачених у цьому пункті, затверджується Кабінетом Міністрів України.

6.2. Повернення Покупцеві вартості товару належної якості здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту отримання такого Товару Продавцем за умови дотримання вимог, передбачених п. 6.1. Договору, чинним законодавством України.

6.3. Вартість товару підлягає поверненню шляхом банківського переказу на рахунок Покупця.

6.4. Повернення Товару належної якості за адресою Продавця, здійснюється за рахунок Покупця та Продавцем Покупцеві не відшкодовується.

6.5. У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків у Товарі, Покупець особисто, в порядку та у строки, що встановлені законодавством України, має право пред'явити Продавцеві вимоги, передбачені Законом України «Про захист прав споживачів». При пред'явленні вимог про безоплатне усунення недоліків, строк на їх усунення відраховується з дати отримання Товару Продавцем в своє розпорядження та фізичного доступу до такого Товару.

6.6. Розгляд вимог, передбачених Законом України «Про захист прав споживачів», провадиться Продавцем за умови надання Покупцем документів, передбачених чинним законодавством України. Продавець не відповідає за недоліки Товару, які виникли після його передання Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання Товару, дій третіх осіб або непереборної сили.

6.7. Покупець не має права відмовитися від товару належної якості, що має індивідуально-визначені властивості, якщо зазначений товар може бути використаний виключно Покупцем, який його придбав, (в т.ч. за за бажанням Покупця не стандартні розміри, характеристики, зовнішній вигляд, комплектація та інше). Підтвердженням того, що товар має індивідуально-визначені властивості, є відмінність розмірів товару та інших характеристик, що вказані в інтернет-магазині.

6.8. Повернення товару, у випадках, передбачених законом та цим Договором, здійснюється за адресою, вказаною на сайті в розділі «Контакти»


7. Відповідальність

7.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві або третім особам внаслідок неналежного монтажу, використання, зберігання Товару придбаного у Продавця.

7.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань у випадку надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

7.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

7.4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.



8. Конфіденційність і захист персональних даних.

8.1. Надаючи свої персональні дані на сайті Інтернет-магазину при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець надає Продавцеві свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди.

8.2. Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації контрагентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України.

8.3. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Продавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності.


9. Інші умови

9.1. Цей договір укладено на території України і діє відповідно до чинного законодавства України.

9.2. Усі спори, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У випадку недосягнення врегулювання спірного питання шляхом переговорів, Покупець та/або Продавець мають право звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства України.

9.3. Продавець має право вносити зміни до цього Договору в односторонньому порядку, передбаченому п. 5.2.1. Договору. Крім того, зміни до Договору також можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Політика безпеки інтернет-магазину

Адміністрація інтернет-магазину гарантує, що персональні дані, надані сайту будуть використані тільки належним чином.

Персональні дані та контактна інформація користувача сайту / клієнта («Користувач») не буде розголошена третім особи, за винятком випадків передбачених законодавством, або якщо Користувач дасть на це свою згоду (як зазначено далі).

Адміністрація інтернет-магазину зобов'язується не направляти небажані або незапитувані електронні листи (спам) Користувачам, за винятком важливих ділових або комунікаційних електронних листів, на які Користувач дав свій дозвіл. У випадку надання поздоровлень, інформації про діючі знижки.

Зареєстрований користувач може швидко і легко припинити отримання електронних листів від для цього достатньо просто натиснути активну фразу «Відмовитися від розсилки» в кінці одного з листів.

Конфіденційність

Адміністрація інтернет-магазину з повагою ставиться до особистої інформації усіх Користувачів нашого магазину. Будь-яка діяльність інтернет-магазину в мережі Інтернет здійснюється відповідно до чинного Європейського законодавства, а також до законодавства України. Справжні правила захисту персональних даних («Політика Безпеки») регулюють порядок розголошенню інформації, одержаної інтернет-магазином про Користувачів (як було зазначено раніше), що відвідують його. Адміністрація інтернет-магазину використовує зібрані персональні дані користувачів відповідно до Закону № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Отримання та обробка персональних даних

Всі Користувачі можуть відвідувати інтернет-магазин, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані (під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що має відношення до встановленої фізичної особи, зокрема, за допомогою звичайно використовуваних способів визначення або за допомогою однієї або декількох особливостей, властивих його / її особистості: фізичних, фізіологічних, психологічних, розумових, економічних, культурних чи соціальних, політичних). При цьому, ненадання Користувачем необхідної інформації, запитуваної у відповідних секціях введення інформації та в інших розділах сайту, може спричинити за собою неможливість надання інтернет-магазином Користувачам певних послуг і товарів. Якщо Користувач здійснює покупку за допомогою сайту або за телефоном, Користувач вступає в договірні відносини з адміністрацією інтернет-магазину. Користувач отримує запит на розголошення необхідних персональних даних в момент здійснення операції.

З метою виконання запитів користувачів, а також в інших цілях, зазначених нижче, інтернет-магазин може запитувати такі дані про Користувача: ім'я, прізвище, дату народження, стать, електронну та поштову адреси, номер телефону, номер мобільного телефону, вік та інші дані. Інтернет-магазин також реєструє дані про вдалу купівлю Користувача. У силу добровільної підписки на сайті або замовляючи товари в інтернет-магазині Користувач погоджується (дає свою згоду) на внесення його персональних даних в інформаційну систему, як вручну, так і автоматично, в повному обсязі і для цілей, зазначених нижче, відповідно до закону про захист персональних даних. Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися сайтом і не надавати адміністрації інтернет-магазину свої персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину має право використовувати розголошені дані протягом строку необхідного для виконання відповідної мети обробки персональних даних та обов'язкового архівування, згідно із застосовним законодавством, не завдаючи шкоди зобов'язанням інтернет-магазину, які виникають внаслідок спеціального регулювання. Надання дозволу на обробку персональних даних є добровільним, і Користувач має право відкликати такий дозвіл, направивши електронного листа на електронну адресу інтернет-магазину.

Права користувачів щодо обробки їх персональних даних закріплені в Акті про захист персональних даних і включають в себе, зокрема, право на оновлення або видалення персональних даних з інформаційної системи інтернет-магазину. А також право на отримання копії персональних даних, які є предметом обробки інтернет-магазином, а також право на звернення до органу з Захисту персональних даних України у разі підозри на неправомірне використання персональних даних.

Інші способи отримання інформації

Крім отримання даних через сайт, Користувачеві може бути запропоновано повідомити свої персональні дані в письмовому листуванні з адміністрацією інтернет-магазину, у телефонній бесіді з адміністрацією інтернет-магазину, в момент розміщення замовлення, розміщення запиту на надання послуги, в момент реєстрації придбаного товару для цілей гарантійного і пост гарантійного обслуговування, реєстрації участі в інтерактивному опитуванні або в якій-небудь бізнес пропозиції, в процесі обміну текстовими повідомленнями в режимі реального часу і так далі. У такому випадку Користувачеві окремо буде запропоновано дати згоду на обробку персональних даних адміністрацією інтернет-магазину, якщо такий дозвіл необхідно відповідно до законодавства.

Мета збору та обробки персональних даних

Адміністрація інтернет-магазину обробляє персональні дані в наступних цілях:

  • здійснення певних дій по виконанню операцій купівлі-продажу або виконання інших договорів між адміністрацією інтернет-магазину та Користувачем, включаючи контроль здійснення платежу і відвантаження замовлення Користувача;
  • надання відповідного сервісного обслуговування, включаючи обслуговування, що стосується діяльності інтернет-магазину, такі як гарантійне і постгарантійне обслуговування, запит думки користувачів про послуги і товари інтернет-магазину, надання можливості Користувачам отримати вигоду з спеціальних пропозицій і рекламних акцій, проведення опитувань про товар, виконання та обробка запитів користувачів з надання інформації про інтернет-магазин, його товарах і послугах, інформування Користувача про новинки інтернет-магазину, вдосконалення товарів і послуг магазину і проведення лотерей, конкурсів та інших рекламний акцій.

Використання та розголошення інформації третім особам

Адміністрація інтернет-магазину використовує отриману інформацію виключно в особистий цілях, зазначених вище. Співробітники інтернет-магазину зобов'язуються поважати конфіденційність інформації, наданої Користувачами згідно чинного законодавства. Персональні дані можуть бути розголошені третім особам у випадках, якщо адміністрація інтернет-магазину обгрунтовано порахує це необхідним. А також з метою попередження шахрайства, виконання зобов'язань, забезпечення захисту прав інтернет-магазину, або у випадках корпоративних змін, таких як злиття, поглинання, продаж або купівля активів підприємства і так далі.

Автоматично записувана інформація (не персональні дані)

При вході на сайт (в якості зареєстрованого користувача), деяка не персональна інформація (тип браузера, кількість відвідувань, середня тривалість відвідування, відвідані сторінки) записується автоматично. Ця інформація використовується в якості відповідної реакції з метою удосконалення запиту, вмісту та функціональності сайту. Така інформація може бути в подальшому використана адміністрацією інтернет-магазину або передана третім особам, за винятком випадків, коли Користувач направляє запит про припинення такого використання на електронну адресу магазину.

Безпека

Адміністрація інтернет-магазину має намір захищати і керувати персональними даними всіх користувачів своїх сайтів у відповідності із законодавством України Закону про захист персональних даних. Адміністрація інтернет-магазину зробила всі необхідні технічні, організаційні та персональні заходи згідно Українським законам, включаючи Акт про захист персональних даних, щодо обробки даних з метою забезпечення безпеки та захисту отриманих персональних даних користувачів від випадкового неправомірного знищення або випадкової втрати, неналежного звернення, несанкціонованого розголошення чи доступу, а також від інших неправомірних форм використання.

Неповнолітні

Адміністрація інтернет-магазину настійно рекомендує всім батькам і опікунам навчити своїх дітей безпечно і відповідально поводитися з персональними даними в Інтернеті. Особи молодші 18 років не повинні розголошувати свої персональні дані на сайті без дозволу їхніх батьків та опікунів. Адміністрація інтернет-магазину ніколи не буде навмисно запитувати персональні дані у осіб молодше 18 років, або використовувати їх будь-яким чином, адміністрація інтернет-магазину констатує, що Користувачам його сайту 18 років і більше.

Посилання на інші сайти

Це положення про Конфіденційність застосовано до головної сторінки. Деякі сторінки на цих сайтах можуть містити посилання на інші організації в рамках структури інтернет-магазину або поза неї. Коли Користувачі залишають сайт, їм рекомендується перейти за посиланням і прочитати правила захисту персональних даних для кожного сайту, який збирає персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину не контролює інформацію, що міститься на цих сайтах, а також правила захисту персональних даних застосовних на цих сайтах, і не несе відповідальність за який-небудь вміст, товари або послуги, які вони пропонують. Користування такими сайтами, на які робляться посилання, здійснюється відповідно до умов і угодами застосованими до таких сайтів.

Право на отримання інформації, новинних розсилок, рекламних повідомлень та їх анулювання

Адміністрація інтернет-магазину позитивно ставиться до запитів користувачів з отримання інформації щодо політики конфіденційності інтернет-магазину, що відправляються на електронну адресу магазину. Користувачі, які не бажають отримувати рекламні повідомлення (або новинні розсилки) можуть скасувати їх підписку, направивши відповідний запит на дану електронну адресу.

Повідомлення про зміни

Користувачів будуть інформувати про будь-які зміни і доповнення, що вносяться до цього Положення про Конфіденційність. В силу використання сайту або замовлення товарів на сайті, слідуючи повідомленню про внесення змін до Політики Безпеки, Користувач погоджується із змінами, що містяться у зміненій версії в повному обсязі.Цей договір є офіційною та публічною пропозицією Продавця укласти договір купівлі-продажу Товару, представленого на сайті lavenderwear.com.ua. Даний договір є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України, його умови є однаковими для всіх покупців незалежно від їх статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець) без надання переваги одному покупцю перед іншим. Шляхом укладення цього Договору покупець в повному обсязі приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, повернення товару, відповідальності за недобросовісне замовлення та усі інші умови договору. Договір вважається укладеним з моменту натискання кнопки «Підтвердити Замовлення» на сторінці оформлення замовлення в Розділі «Кошик» і отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді.


1. Визначення термінів

1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті.

1.2. Товар або Послуга – об'єкт угоди сторін, який був обраний покупцем на сайті Інтернет-магазину та поміщений у кошик, або вже придбаний Покупцем у Продавця дистанційним способом.

1.3. Інтернет-магазин – сайт Продавця за адресою www.zooshopik.com.ua створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі-продажу на підставі ознайомлення Покупця із запропонованим Продавцем описом Товару за допомогою мережі Інтернет.
1.4. Покупець – дієздатна фізична особа, яка досягла 18 років, отримує інформацію від Продавця, розміщує замовлення щодо купівлі товару, що представлений на сайті Інтернет-магазину для цілей, що не пов'язані зі здійсненням підприємницької діяльності, або юридична особа чи фізична особа-підприємець.


2. Предмет Договору

2.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупцю Товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти Товар на умовах цього Договору.

2.2. Датою укладення Договору-оферти (акцептом оферти) та моментом повного й беззаперечного прийняттям Покупцем умов Договору вважається дата заповнення Покупцем форми замовлення, розташованої на сайті Інтернет-магазину, за умови отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді. У разі необхідності, за бажанням Покупця, Договір може бути оформлений у письмовій формі.



3. Оформлення Замовлення

3.1. Покупець самостійно оформлює замовлення в Інтернет-магазину через форму «Кошика», або зробивши замовлення електронною поштою чи за номером телефону, вказаним в розділі контактів Інтернет-магазину.

3.2. Продавець має право відмовитися від передання замовлення Покупцеві у випадку, якщо відомості, вказані Покупцем під час оформлення замовлення, є неповними або викликають підозру щодо їх дійсності.

3.3. При оформленні замовлення на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну обов'язкову інформацію, необхідну Продавцю для виконання замовлення:

3.3.1. прізвище, ім'я Покупця;

3.3.2. адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);

3.3.3. контактний телефон.

3.3.4. Ідентифікаційний код для юридичної особи або фізичної-особи підприємця.

3.4. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються в кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.

3.5. Якщо будь-якої із Сторін договору необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у іншій Стороні. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товару в інтернет-магазині.

3.6. При оформленні замовлення через оператора Продавця (п. 3.1. Цієї Оферти) Покупець зобов'язується надати інформацію, зазначену в п. 3.3 – 3.4. цієї Оферти.

3.7. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних в реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про Покупця вносяться до бази даних Продавця.

3.8. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

3.9. Укладаючи Договір, тобто акцептуючи умови даної пропозиції (запропоновані умови придбання Товару), шляхом оформлення Замовлення, Покупець підтверджує наступне:

а) Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

б) він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням договору Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця з метою виконання замовлення Покупця. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" йому відомий і зрозумілий.



4. Ціна і Доставка Товару

4.1 Ціни на Товари та послуги визначаються Продавцем самостійно та вказані на сайті Інтернет-магазину. Всі ціни на Товари та послуги вказані на сайті у гривнях з урахуванням ПДВ.

4.2 Ціни на Товари та послуги можуть змінюватися Продавцем в односторонньому порядку залежно від кон'юнктури ринку. При цьому ціна окремої одиниці Товару, вартість якої оплачена Покупцем в повному обсязі, не може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.

4.3. Вартість Товару, яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару Покупцю. Вартість доставки Товару Покупець сплачує відповідно до діючих тарифів служб доставки (перевізників) безпосередньо обраній ним службі доставки (перевізнику).

4.4. Вартість Товару яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару на адресу Покупця.

4.5. Продавець може вказати орієнтовну вартість доставки Товару на адресу Покупця під час звернення Покупця із відповідним запитом до Продавця шляхом надіслання листа на електронну пошту або при оформленні замовлення через оператора інтернет-магазину.

4.6. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів на його рахунок.

4.7. Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину в розділі «Оплата і Доставка».

4.8. При отриманні товару Покупець повинен у присутності представника служби доставки (перевізника) перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

4.9. Покупець або його представник під час приймання Товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку/ або в замовленні/ або в транспортній накладній на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнім виглядом і комплектності товару.

4.10. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження Товару переходить до Покупця або його Представника з моменту отримання Товару Покупцем в місті поставки Товару при самостійній доставки Товару від Продавця, чи під час передачі Продавцем товару службі доставки (перевізнику) обраної Покупцем.


5. Права ті обов'язки Сторін

5.1. Продавець зобов'язаний:

5.1.1. Передати Покупцеві товар у відповідності до умов цього Договору та замовлення Покупця.

5.1.2. Не розголошувати будь-яку приватну інформацію про Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством та під час виконання Замовлення Покупця.

5.2. Продавець має право:

5.2.1 Змінювати умови цього Договору, а також ціни на Товари та послуги, в односторонньому порядку, розміщуючи їх на сайті Інтернет-магазину. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації.

5.3 Покупець зобов'язується:

5.3.1 До моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом Договору, умовами Договору і цінами, запропонованими Продавцем на сайті Інтернет-магазину.

5.3.2 На виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем останній повинен повідомити всі необхідні дані, що однозначно ідентифікують його як Покупця, і достатні для доставки Покупцеві замовленого Товару.



6. Повернення Товару

6.1. Покупець має право на повернення Продавцеві непродовольчого товару належної якості, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Покупець має право на повернення товару належної якості протягом 14 (чотирнадцяти) днів, не враховуючи дня купівлі. Повернення товару належної якості проводиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, упаковка, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий Покупцю за оплату Товару. Перелік товарів, що не підлягають поверненню на підставах, передбачених у цьому пункті, затверджується Кабінетом Міністрів України.

6.2. Повернення Покупцеві вартості товару належної якості здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту отримання такого Товару Продавцем за умови дотримання вимог, передбачених п. 6.1. Договору, чинним законодавством України.

6.3. Вартість товару підлягає поверненню шляхом банківського переказу на рахунок Покупця.

6.4. Повернення Товару належної якості за адресою Продавця, здійснюється за рахунок Покупця та Продавцем Покупцеві не відшкодовується.

6.5. У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків у Товарі, Покупець особисто, в порядку та у строки, що встановлені законодавством України, має право пред'явити Продавцеві вимоги, передбачені Законом України «Про захист прав споживачів». При пред'явленні вимог про безоплатне усунення недоліків, строк на їх усунення відраховується з дати отримання Товару Продавцем в своє розпорядження та фізичного доступу до такого Товару.

6.6. Розгляд вимог, передбачених Законом України «Про захист прав споживачів», провадиться Продавцем за умови надання Покупцем документів, передбачених чинним законодавством України. Продавець не відповідає за недоліки Товару, які виникли після його передання Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання Товару, дій третіх осіб або непереборної сили.

6.7. Покупець не має права відмовитися від товару належної якості, що має індивідуально-визначені властивості, якщо зазначений товар може бути використаний виключно Покупцем, який його придбав, (в т.ч. за за бажанням Покупця не стандартні розміри, характеристики, зовнішній вигляд, комплектація та інше). Підтвердженням того, що товар має індивідуально-визначені властивості, є відмінність розмірів товару та інших характеристик, що вказані в інтернет-магазині.

6.8. Повернення товару, у випадках, передбачених законом та цим Договором, здійснюється за адресою, вказаною на сайті в розділі «Контакти»


7. Відповідальність

7.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві або третім особам внаслідок неналежного монтажу, використання, зберігання Товару придбаного у Продавця.

7.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань у випадку надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

7.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

7.4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.



8. Конфіденційність і захист персональних даних.

8.1. Надаючи свої персональні дані на сайті Інтернет-магазину при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець надає Продавцеві свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди.

8.2. Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації контрагентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України.

8.3. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Продавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності.


9. Інші умови

9.1. Цей договір укладено на території України і діє відповідно до чинного законодавства України.

9.2. Усі спори, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У випадку недосягнення врегулювання спірного питання шляхом переговорів, Покупець та/або Продавець мають право звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства України.

9.3. Продавець має право вносити зміни до цього Договору в односторонньому порядку, передбаченому п. 5.2.1. Договору. Крім того, зміни до Договору також можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Політика безпеки інтернет-магазину

Адміністрація інтернет-магазину гарантує, що персональні дані, надані сайту будуть використані тільки належним чином.

Персональні дані та контактна інформація користувача сайту / клієнта («Користувач») не буде розголошена третім особи, за винятком випадків передбачених законодавством, або якщо Користувач дасть на це свою згоду (як зазначено далі).

Адміністрація інтернет-магазину зобов'язується не направляти небажані або незапитувані електронні листи (спам) Користувачам, за винятком важливих ділових або комунікаційних електронних листів, на які Користувач дав свій дозвіл. У випадку надання поздоровлень, інформації про діючі знижки.

Зареєстрований користувач може швидко і легко припинити отримання електронних листів від для цього достатньо просто натиснути активну фразу «Відмовитися від розсилки» в кінці одного з листів.

Конфіденційність

Адміністрація інтернет-магазину з повагою ставиться до особистої інформації усіх Користувачів нашого магазину. Будь-яка діяльність інтернет-магазину в мережі Інтернет здійснюється відповідно до чинного Європейського законодавства, а також до законодавства України. Справжні правила захисту персональних даних («Політика Безпеки») регулюють порядок розголошенню інформації, одержаної інтернет-магазином про Користувачів (як було зазначено раніше), що відвідують його. Адміністрація інтернет-магазину використовує зібрані персональні дані користувачів відповідно до Закону № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Отримання та обробка персональних даних

Всі Користувачі можуть відвідувати інтернет-магазин, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані (під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що має відношення до встановленої фізичної особи, зокрема, за допомогою звичайно використовуваних способів визначення або за допомогою однієї або декількох особливостей, властивих його / її особистості: фізичних, фізіологічних, психологічних, розумових, економічних, культурних чи соціальних, політичних). При цьому, ненадання Користувачем необхідної інформації, запитуваної у відповідних секціях введення інформації та в інших розділах сайту, може спричинити за собою неможливість надання інтернет-магазином Користувачам певних послуг і товарів. Якщо Користувач здійснює покупку за допомогою сайту або за телефоном, Користувач вступає в договірні відносини з адміністрацією інтернет-магазину. Користувач отримує запит на розголошення необхідних персональних даних в момент здійснення операції.

З метою виконання запитів користувачів, а також в інших цілях, зазначених нижче, інтернет-магазин може запитувати такі дані про Користувача: ім'я, прізвище, дату народження, стать, електронну та поштову адреси, номер телефону, номер мобільного телефону, вік та інші дані. Інтернет-магазин також реєструє дані про вдалу купівлю Користувача. У силу добровільної підписки на сайті або замовляючи товари в інтернет-магазині Користувач погоджується (дає свою згоду) на внесення його персональних даних в інформаційну систему, як вручну, так і автоматично, в повному обсязі і для цілей, зазначених нижче, відповідно до закону про захист персональних даних. Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися сайтом і не надавати адміністрації інтернет-магазину свої персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину має право використовувати розголошені дані протягом строку необхідного для виконання відповідної мети обробки персональних даних та обов'язкового архівування, згідно із застосовним законодавством, не завдаючи шкоди зобов'язанням інтернет-магазину, які виникають внаслідок спеціального регулювання. Надання дозволу на обробку персональних даних є добровільним, і Користувач має право відкликати такий дозвіл, направивши електронного листа на електронну адресу інтернет-магазину.

Права користувачів щодо обробки їх персональних даних закріплені в Акті про захист персональних даних і включають в себе, зокрема, право на оновлення або видалення персональних даних з інформаційної системи інтернет-магазину. А також право на отримання копії персональних даних, які є предметом обробки інтернет-магазином, а також право на звернення до органу з Захисту персональних даних України у разі підозри на неправомірне використання персональних даних.

Інші способи отримання інформації

Крім отримання даних через сайт, Користувачеві може бути запропоновано повідомити свої персональні дані в письмовому листуванні з адміністрацією інтернет-магазину, у телефонній бесіді з адміністрацією інтернет-магазину, в момент розміщення замовлення, розміщення запиту на надання послуги, в момент реєстрації придбаного товару для цілей гарантійного і пост гарантійного обслуговування, реєстрації участі в інтерактивному опитуванні або в якій-небудь бізнес пропозиції, в процесі обміну текстовими повідомленнями в режимі реального часу і так далі. У такому випадку Користувачеві окремо буде запропоновано дати згоду на обробку персональних даних адміністрацією інтернет-магазину, якщо такий дозвіл необхідно відповідно до законодавства.

Мета збору та обробки персональних даних

Адміністрація інтернет-магазину обробляє персональні дані в наступних цілях:

  • здійснення певних дій по виконанню операцій купівлі-продажу або виконання інших договорів між адміністрацією інтернет-магазину та Користувачем, включаючи контроль здійснення платежу і відвантаження замовлення Користувача;
  • надання відповідного сервісного обслуговування, включаючи обслуговування, що стосується діяльності інтернет-магазину, такі як гарантійне і постгарантійне обслуговування, запит думки користувачів про послуги і товари інтернет-магазину, надання можливості Користувачам отримати вигоду з спеціальних пропозицій і рекламних акцій, проведення опитувань про товар, виконання та обробка запитів користувачів з надання інформації про інтернет-магазин, його товарах і послугах, інформування Користувача про новинки інтернет-магазину, вдосконалення товарів і послуг магазину і проведення лотерей, конкурсів та інших рекламний акцій.

Використання та розголошення інформації третім особам

Адміністрація інтернет-магазину використовує отриману інформацію виключно в особистий цілях, зазначених вище. Співробітники інтернет-магазину зобов'язуються поважати конфіденційність інформації, наданої Користувачами згідно чинного законодавства. Персональні дані можуть бути розголошені третім особам у випадках, якщо адміністрація інтернет-магазину обгрунтовано порахує це необхідним. А також з метою попередження шахрайства, виконання зобов'язань, забезпечення захисту прав інтернет-магазину, або у випадках корпоративних змін, таких як злиття, поглинання, продаж або купівля активів підприємства і так далі.

Автоматично записувана інформація (не персональні дані)

При вході на сайт (в якості зареєстрованого користувача), деяка не персональна інформація (тип браузера, кількість відвідувань, середня тривалість відвідування, відвідані сторінки) записується автоматично. Ця інформація використовується в якості відповідної реакції з метою удосконалення запиту, вмісту та функціональності сайту. Така інформація може бути в подальшому використана адміністрацією інтернет-магазину або передана третім особам, за винятком випадків, коли Користувач направляє запит про припинення такого використання на електронну адресу магазину.

Безпека

Адміністрація інтернет-магазину має намір захищати і керувати персональними даними всіх користувачів своїх сайтів у відповідності із законодавством України Закону про захист персональних даних. Адміністрація інтернет-магазину зробила всі необхідні технічні, організаційні та персональні заходи згідно Українським законам, включаючи Акт про захист персональних даних, щодо обробки даних з метою забезпечення безпеки та захисту отриманих персональних даних користувачів від випадкового неправомірного знищення або випадкової втрати, неналежного звернення, несанкціонованого розголошення чи доступу, а також від інших неправомірних форм використання.

Неповнолітні

Адміністрація інтернет-магазину настійно рекомендує всім батькам і опікунам навчити своїх дітей безпечно і відповідально поводитися з персональними даними в Інтернеті. Особи молодші 18 років не повинні розголошувати свої персональні дані на сайті без дозволу їхніх батьків та опікунів. Адміністрація інтернет-магазину ніколи не буде навмисно запитувати персональні дані у осіб молодше 18 років, або використовувати їх будь-яким чином, адміністрація інтернет-магазину констатує, що Користувачам його сайту 18 років і більше.

Посилання на інші сайти

Це положення про Конфіденційність застосовано до головної сторінки. Деякі сторінки на цих сайтах можуть містити посилання на інші організації в рамках структури інтернет-магазину або поза неї. Коли Користувачі залишають сайт, їм рекомендується перейти за посиланням і прочитати правила захисту персональних даних для кожного сайту, який збирає персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину не контролює інформацію, що міститься на цих сайтах, а також правила захисту персональних даних застосовних на цих сайтах, і не несе відповідальність за який-небудь вміст, товари або послуги, які вони пропонують. Користування такими сайтами, на які робляться посилання, здійснюється відповідно до умов і угодами застосованими до таких сайтів.

Право на отримання інформації, новинних розсилок, рекламних повідомлень та їх анулювання

Адміністрація інтернет-магазину позитивно ставиться до запитів користувачів з отримання інформації щодо політики конфіденційності інтернет-магазину, що відправляються на електронну адресу магазину. Користувачі, які не бажають отримувати рекламні повідомлення (або новинні розсилки) можуть скасувати їх підписку, направивши відповідний запит на дану електронну адресу.

Повідомлення про зміни

Користувачів будуть інформувати про будь-які зміни і доповнення, що вносяться до цього Положення про Конфіденційність. В силу використання сайту або замовлення товарів на сайті, слідуючи повідомленню про внесення змін до Політики Безпеки, Користувач погоджується із змінами, що містяться у зміненій версії в повному обсязі.